Returpolitik

Du har 30 dages fuld returret på alle produkter købt på byaagaard.com. 

Når du ønsker at returnere et produkt, er det eneste du skal gøre at pakke varen ned, så den fremstår som da du modtog den. Produktet skal returneres i den stand du modtog det og være ubrugt.

Ønsker du at sende en vare retur, kan du benytte et returmærkat hos os, som medsendes i din ordre. Det koster 39,- kr. og vil blive fratrukket din returudbetaling.

Du skal blot sætte mærkatet på din pakke og aflevere den hos nærmeste GLS pakkeshop. Det er vigtigt, at du får en kvittering, når du har afleveret pakken, da kvitteringen er dit bevis for, at pakkeshoppen har modtaget den.

Hvis du ønsker at benytte en anden returneringsform, er det også vigtigt at få kvitteringen på dette.

Adressen pakken skal sendes til er:

Aagaard Jewelry
Cypresvej 8-10
7400
Herning
Danmark
Att.: Kundeservice / returnering

Er der yderligere spørgsmål ang. returnering, er du velkommen til at ringe på tlf.:
70270066


BEMÆRK: Fortrydelses- og returretten er ikke gældende, hvis du har taget varen i brug og/eller hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Du skal sende varen tilbage i samme stand som den er modtaget, i original og intakt emballage.

Ønsker du at bytte din vare til noget andet, skal der lægges en ny ordre. Vi ombytter som standard ikke varer bestilt på webshoppen.

OBS. Varer købt på www.byaagaard.com skal returneres til adressen ovenfor, og kan IKKE ombyttes hos vores forhandlere.

Behandlingstid

Når vi har modtaget din returnering, vil vi behandle den inden for få hverdage. Bemærk, at der kan gå 2-5 bankdage før beløbet igen vil være til rådighed på din konto

Ombytning

Hvis du mod forventning er kommet til at bestille en forkert størrelse el lign. af en given vare, beder vi dig om at returnere den forkerte og lægge en ny ordre på den korrekte vare. Hos Aagaard ombytter vi ikke som standard. Men bemærk at vi har fri fragt på GLS pakkeshop. Så du vikke ikke have en merudgift heraf.