• Quality jewellery since 1946
  • Danish design
  • Personalized jewellery

OM AAGAARD

About us

AAGAARD – A WORLD OF JEWELLERY
Aagaard er navnet bag en lang række kendte og eksklusive smykkemærker, som giver dig muligheden for at fremhæve din personlighed via unikke smykker uanset stil og smag. Vores kollektioner bugner af flotte, klassiske smykker og nye lækre designs i tråd med de tidens trends. Vi har et bredt sortiment i guld- og sølvsmykker med høj kvalitet og et godt håndværk bag. Høj standard og fokus på detaljen er i højsædet og vores designeres sætter en ære i at designe smykker, som skaber glæde for netop dig.

THERE’S A PIECE OF JEWELLERY FOR EVERY OCCASION
Smykker er individuelle og er, ligesom vores tøj, med til at skabe vores personlige stil. Uanset om det er hverdag eller fest, så findes der skønne smykker, som understreger din personlighed. Hos Aagaard arbejder vi passioneret på at skabe smykker til dig, som ønsker at pifte hver dag lidt op og fejre livet.

Copyright

Vi gør opmærksom på at alt indhold på byaagaard.com er ophavsretligt beskyttet. Kopiering og anvendelse af indhold fra byaagaard.com, herunder billedmateriale og tekster må KUN ske efter udtrykkeligt samtykke fra AAGAARD.